loop
Een bestelling retourneren

Mocht u een bestelling retour willen sturen, dan heeft u het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. U krijgt vervolgens het orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retour uw bestelling naar ons zijn echter voor uw eigen rekening.

Wanneer u gebruik maakt van uw retourrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking onbeschadigd aan ons geretourneerd worden. Om te retourneren kunt u contact met ons opnemen via info@airguns.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan behouden wij ons het recht voor  we deze waardevermindering van het product van het orderbedrag af te trekken. Behandel het product dan ook met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour zorgvuldig verpakt is.